Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Royals LOVE de Cartier Love-bracelet

Een leuk Valentijnscadeau voor HM wellicht? Het is een van de meest romantische cadeaus ooit: de befaamde Love-bracelet van Cartier. Die met eigen (gouden) schroevendraaier om de pols wordt bevestigd om er eigenlijk nooit meer af te gaan. Het armbandje is al 52 jaar in productie en nog altijd een...

Royals LOVE de Cartier Love-bracelet

Een leuk Valentijnscadeau voor HM wellicht?

Het is een van de meest romantische cadeaus ooit: de befaamde Love-bracelet van Cartier. Die met eigen (gouden) schroevendraaier om de pols wordt bevestigd om er eigenlijk nooit meer af te gaan. Het armbandje is al 52 jaar in productie en nog altijd een enorme hit. Ook bij de royals.

Prinses Caroline van Monaco was een van de eersten die 'm in bezit kreeg in de seventies, maar er zouden vele koninklijke polsen volgen.

Koningin Silvia van Zweden heeft er al sinds de jaren tachtig eentje, prinsessen Mary, Marie-Chantal en Madeleine worden er regelmatig mee gespot en ook Meghan Markle is fan, al is niet bekend of zij 'm al had uit haar Hollywood-tijd of van Harry gekregen heeft.

Nou wil het lot dat onze eigen koningin Máxima 'm nog níet in haar collectie heeft. Wel is ze dol op haar trouwe Cartier-horloge en haar bijzondere olifantenarmband van het merk.

Waarmee we maar willen zeggen dat we een ideaal Valentijnscadeau zien. Of, leest u mee ZKH: een prachtig cadeau voor een vijftigste verjaardag?

Beeld: Cartier, Brunopress, ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in