Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Royal trendje: de haarband

Kate is helemaal om en sleepte al snel het Britse koningshuis mee. Maar de royalhaarband heeft nu ook Denemarken bereikt. De Duchess of Cambridge brengt ze weer helemaal terug in de spotlights: haarbanden. En dan natuurlijk niet de dunne plastic gevalletjes van weleer, maar serieuze haarbanden di...

Royal trendje: de haarband

Kate is helemaal om en sleepte al snel het Britse koningshuis mee. Maar de royalhaarband heeft nu ook Denemarken bereikt.

De Duchess of Cambridge brengt ze weer helemaal terug in de spotlights: haarbanden. En dan natuurlijk niet de dunne plastic gevalletjes van weleer, maar serieuze haarbanden die je écht niet over het hoofd kunt zien.

En zoals dat gaat in royalkringen, valt wat Kate doet altijd goed op. Haar haarbandenliefde verspreidde zich eerder al naar schoonzus Meghan en 'nichtjes' Beatrice en Eugenie. En heeft nu officieel de oversteek gemaakt naar het Europese vasteland.

Deze week werd kroonprinses Mary van Denemarken gespot met een feestelijk exemplaar waar Kate ook zo het paleis mee uit zou kunnen lopen. Leuk!