Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Rewind: WA bij de Elfstedentocht (35 jaar gelee)

Wát een lieve foto's. 26 februari 1986: de veertiende Elfstedentocht gaat van start. en dan nog kroonprins Willem-Alexander doet ook mee. Zij het onder een andere naam (die daarna direct met pensioen mocht qua schuilnaamkwaliteiten). W.A. van Buren (18) deed officieel mee, maar goed, vrij snel al...

Rewind: WA bij de Elfstedentocht (35 jaar gelee)

Wát een lieve foto's.

26 februari 1986: de veertiende Elfstedentocht gaat van start. en dan nog kroonprins Willem-Alexander doet ook mee. Zij het onder een andere naam (die daarna direct met pensioen mocht qua schuilnaamkwaliteiten).

W.A. van Buren (18) deed officieel mee, maar goed, vrij snel al werd de prins natuurlijk herkend. En toen koningin Beatrix hem aan het einde op stond te wachten, was er natuurlijk helemaal geen houden meer aan.

Jawel: de prins schaatste de tocht helemaal af, al had hij wel de handdoek in de ring willen gooien. Dat kon niet, dus moest hij wel naar de finish. Waarna hij nooit meer op schaatsen werd gespot.

Geintje natuurlijk, een paar weken geleden nog, voor de reenactment van hun verloving op de vijver bij Huis ten Bosch. En zelfs met Máxima ging de toen nog prins al eens en plein public het ijs op. Tijdens Koninginnedag 2008, in een jack met een bekende naam op de rug.

Een zoete herinnering, zoveel is zeker.

Beeld: ANP

Doe je mee aan de grote Nouveau Enquête? Kost je maar 5 minuutjes en we verloten fijne beautypakketten als bedankje!