Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Rewind: Máxima's verloren Tom Ford

Mag deze uit de archieven a.u.b.? Máxima en Tom Ford. Het is vooral op brillengebied een fijne combinatie. Majesteit heeft een leesbril van het label en ook een fijne zonnebril. Maar kleding van de designer slash regisseur? Daar zagen we haar in het openbaar nog maar één keer in. En hoe! Het is 1...

Rewind: Máxima's verloren Tom Ford

Mag deze uit de archieven a.u.b.?

Máxima en Tom Ford. Het is vooral op brillengebied een fijne combinatie. Majesteit heeft een leesbril van het label en ook een fijne zonnebril. Maar kleding van de designer slash regisseur? Daar zagen we haar in het openbaar nog maar één keer in. En hoe!

Het is 11 maart 2016. Willem-Alexander en Máxima zijn op uitnodiging van president François Hollande op staatsbezoek in Parijs. En tja, daar wil je natuurlijk je beste modebeentje voor zetten als koningin. Dus verscheen Majesteit op een receptie voor de president in dit nummertje.

Het is de Velvet and Satin van Tom Ford, en direct ook de enige Tom Ford die Máxima ooit droeg. O, enne... sinds die ene keer zes jaar geleden, hebben we de jurk nooit weer voorbij zien komen. Dus óf hij was geleend, óf hij hangt ergens achter in een kast op het paleis (van het hangertje gevallen wellicht)?

Wij zouden 'm heel graag een keer zijn rentrée zien maken. Net als dit kapsel trouwens.

Leest u mee, Majesteit? ?

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in