Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Rewind: Máxima's trouwjurk

Even inzoomen op de details. Met 2 februari in het vizier blikken wij terug op onze eigen royal wedding. Met vandaag: de jurk. We hoorden het haar gisteren al zeggen in haar fantastische Jeugdjournaalinterview ui 2002 over de aanstaande bruiloft: Máxima was zenuwachtig over haar jurk. Lag er 's n...

Rewind: Máxima's trouwjurk

Even inzoomen op de details.

Met 2 februari in het vizier blikken wij terug op onze eigen royal wedding. Met vandaag: de jurk.

We hoorden het haar gisteren al zeggen in haar fantastische Jeugdjournaalinterview ui 2002 over de aanstaande bruiloft: Máxima was zenuwachtig over haar jurk. Lag er 's nachts wel eens wakker van dat ze op haar jurk zou gaan staan en zou struikelen.

Dat gebeurde gelukkig niet, maar het gaf ook een inkijkje in hoe zelfs een prinses-in-spé vindt dat ze té weinig voorbereidingstijd had met De Jurk.

Dat zal er ook mee te maken hebben gehad dat de jurk van Valentino Couture niet in Nederland hing, maar in Rome. En ja: over die sluier van vijf meter lang zouden wij óók kopzorgen hebben gehad.

Maar uiteindelijk werd het een prachtige jurk, een prachtige dag en een sprookjesmoment om nooit te vergeten. Kijk je nog even mee?

Beeld: Getty Images/ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in