Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Rewind: Máx en WA té schattig bij het Jeugdjournaal

'Ik vond hem in het begin helemaal niet aardig.' Met 2 februari in het vizier blikken wij terug op onze eigen royal wedding. Met vandaag: het Jeugdjournaalinterview. Veertig jaar Jeugdjournaal brengt ook voor ons zo zijn leuke throwbackfilmpjes met zich mee. Het interview met kroonprins Willem-Al...

Rewind: Máx en WA té schattig bij het Jeugdjournaal

'Ik vond hem in het begin helemaal niet aardig.'

Met 2 februari in het vizier blikken wij terug op onze eigen royal wedding. Met vandaag: het Jeugdjournaalinterview.

Veertig jaar Jeugdjournaal brengt ook voor ons zo zijn leuke throwbackfilmpjes met zich mee. Het interview met kroonprins Willem-Alexander en toen-nog-niet-prinses Máxima Zorreguieta op Kasteel Drakensteyn, vlak voor hun jawoord op 2-2-2002.

Flirten

Waar Máxima onder andere vertelt over hun beroemde eerste ontmoeting in Sevilla: "Het begon niet zo goed, ik vond hem helemaal niet aardig." Omdat hij nogal bruusk had gereageerd op haar camera. Waar Willem-Alexander heerlijk flirt met zijn grote liefde. En waar honderduit gepraat wordt over kroketten, magnetronmaaltijden en hun jonge jaren.

Gouden borden

We zien een jong paar, we horen onze nu-koningin al fantastisch Nederlands spreken, en ook de typische kindervragen (Eten jullie van gouden borden? Hebben jullie veel bedienden? Gaan jullie kussen op de bruiloft?) blijven het stel niet bespaard.

Een héérlijk kwartiertje kijkplezier. Bedankt, Jeugdjournaal.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in