Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Rania in voetsporen Máxima

Het zal je maar gebeuren: twee keer in een half jaar tijd een heuse koningin op bezoek! Het overkwam de Jordaanse Fatima al-Lobi, die in februari Máxima over de vloer van haar pension kreeg, en zondag haar eigen koningin Rania. Al-Lobi runt een pension in de stad Salt met de hulp van het Microfun...

Rania in voetsporen Máxima

Het zal je maar gebeuren: twee keer in een half jaar tijd een heuse koningin op bezoek! Het overkwam de Jordaanse Fatima al-Lobi, die in februari Máxima over de vloer van haar pension kreeg, en zondag haar eigen koningin Rania.

Al-Lobi runt een pension in de stad Salt met de hulp van het Microfund for Women. En laten de koninginnen nou allebei dól zijn op dat soort initiatieven. Ze wilden het wel eens met eigen ogen zien.

Máxima bezocht het pension in februari voor de VN en maakte een uitgebreid praatje met de uitbater. Die toen al straalde. Maar toen zondag ook nog eens haar eigen koningin Rania op bezoek kwam, kon Fatima haar geluk helemaal niet op. Twéé koninginnen in haar keuken. Gelukkig heeft ze er volop mooie foto's van.