HKH is 78 jaar geworden, van harte!

Uitbundig aan de taart gaan zit er niet in te Apeldoorn, prinses Margriet viert haar verjaardag coronaproof. Ze is naar verluidt zelfs erg voorzichtig met het fenomeen blokjesverjaardag. Het contact met kinderen en kleinkinderen "is aangepast aan de coronaregels." 

Article continues after the ad

'We hebben ons, net als de rest van Nederland, aangepast aan de veranderde werk- en leefomstandigheden, vertelde Margriets man Pieter van Vollenhoven onlangs in Amsterdam. "Dat is niet altijd leuk", zei hij mede namens zijn vrouw. Beiden zijn nog graag actief en hebben nog altijd plezier in hun bezigheden.

"Het gaat goed, ik ben gezond", vertelde Margriet zelf toen ze vorige maand voor het Rode Kruis op pad was in Den Haag. Het was een van haar weinige publieke uitstapjes de laatste tijd. De van Vollenhovens willen voorkomen dat er veel mensen op hun aanwezigheid afkomen en bovendien behoren ze beide tot de kwetsbare leeftijdsgroep. Wanneer ze aan de beurt zijn, laten ze zich vaccineren, zo hebben ze laten weten. Hoop doet leven, zeggen we dan maar. En: van harte!

Foto © RVD 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in