Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Margriet schittert met de lauwerkrans in New York

Prinses Margriet schittert met de lauwerkrans in New York

Er werd gedanst op het jaarlijkse NAF Bal! 

Het is een vast punt in de agenda van prinses Margriet en professor Pieter: het Peter Stuyvesant Ball in The Plaza in New York. Dat tegenwoordig niet meer die klinkende naam heeft, maar heel woke omgedoopt is tot het NAF Ball.

Meest malle naamsverandering ooit: NAF staat voor The Netherland-America Foundation maar 'naff' betekent in het Engels ook 'waardeloos' of 'niet modieus'. Gezien het feit dat er ook al geen s achter Netherland staat is taal niet het sterkste punt van deze club.

Margriet en Pieter zijn dat wel, als main players bij het bal, dat een fondsenwerver is voor studiebeurzen op het gebied van onderwijs, wetenschap en cultuur.

De prinses en de prof zijn beschermpaar van de NAF...

...en openden het diner dansant volgens traditie.

Ook prins Floris en prinses Aimée waren aanwezig - vraagt Aimée zich af hoe stijldansen ook alweer ging, in de armen vann haar DJ-prins? Het ging er later aanzienlijk moderner aan toe; Floris was uitgenodigd om op de afterparty te draaien.  

De prof deed zelf ook nog even verslag uit New York...

...en zijn uitzicht mocht er zijn (hoewel hij zelf dus Apeldoorn verkiest - cute!). 

Foto's (c) PPE Agency / RoyalBlog

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in