Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Margriet: première nieuwe stijl

Introdans danst weer live (maar vraag niet hoe). Geen rode loper, geen feest, geen zitplaatsen. Prinses Margriet heeft in de Eusebiuskerk in Arnhem staand de wereldpremière bijgewoond van de voorstelling ‘sustained resonance’ van Introdans. Het was voor het dansgezelschap de eerste live voorstell...

Prinses Margriet: première nieuwe stijl

Introdans danst weer live (maar vraag niet hoe).

Geen rode loper, geen feest, geen zitplaatsen. Prinses Margriet heeft in de Eusebiuskerk in Arnhem staand de wereldpremière bijgewoond van de voorstelling ‘sustained resonance’ van Introdans. Het was voor het dansgezelschap de eerste live voorstelling voor publiek sinds de corona-uitbraak.

Prinses Margriet is beschermvrouwe van Introdans. De voorstelling ‘sustained resonance’ is een dansinstallatie van choreograaf Regina van Berkel voor 33 dansers van Introdans, waarbij het Van Dingstee Kwartet de muziek verzorgt.

De eerste repetitieperiode voor de voorstelling vond plaats via videobellen en later is in kleine groepen, in de studio’s van Introdans en in het Arnhemse Park Sonsbeek gerepeteerd. De voorstelling is compacter dan gebruikelijk, waardoor meerdere keren per dag kan worden opgetreden.

Foto's (c) PPE Agency, Introdans

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in