Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Margriet doopt cruiseschip MS Rotterdam VII

En ze nam meteen een vlootschouw af, as you do. Schepen dopen, dat is toch wel heerlijke core business voor royals. Vandaag was het de beurt aan prinses Margriet die het nieuwe cruiseschip MS Rotterdam VII zo een behouden vaart wenste. Het moment! Het cruiseschip Rotterdam is officieel gedoopt in...

Prinses Margriet doopt cruiseschip MS Rotterdam VII

En ze nam meteen een vlootschouw af, as you do.

Schepen dopen, dat is toch wel heerlijke core business voor royals. Vandaag was het de beurt aan prinses Margriet die het nieuwe cruiseschip MS Rotterdam VII zo een behouden vaart wenste.

En zo doe je dat! 

Het schip maakt deel uit van de Holland America Line. MS Rotterdam VII is een vaartuig van 300 meter lang, biedt plaats aan 2668 gasten en is het elfde schip van de vloot. De thuishaven van het schip wordt Amsterdam, maar voor de doop lag het afgemeerd bij de cruiseterminal in Rotterdam.

De doop en de naamgevingsceremonie vonden aan boord plaats. Prinses Margriet nam daarnaast een vlootschouw af, ontmoette de Nederlandse bemanning en kreeg een korte rondleiding.

Foto's (c) PPE Agency

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in