Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Laurentien: 'Roze, oranje en drie kilo edelstenen, graag'

Wat zag ze er fabulous uit! Anti-muurbloempje prinses Laurentien heeft door de jaren heen een leuke eigen stijl ontwikkeld: uitgesproken en kleurrijk, met een heerlijk Iris Apfel gehalte. Op Prinsjesdag houdt ze zich meestal een beetje in, maar vandaag was ze toch een pláátje in een simpele licht...

Prinses Laurentien: 'Roze, oranje en drie kilo edelstenen, graag'

Wat zag ze er fabulous uit!

Anti-muurbloempje prinses Laurentien heeft door de jaren heen een leuke eigen stijl ontwikkeld: uitgesproken en kleurrijk, met een heerlijk Iris Apfel gehalte.

Op Prinsjesdag houdt ze zich meestal een beetje in, maar vandaag was ze toch een pláátje in een simpele lichtroze jurk van Hardies, een favoriet adresje van haar. Het roze knalde leuk met het oranje ordelint en zorgde voor een beetje kleur tussen het ijsgrijs en mosgroen van koningin Máxima en prinses Amalia.

De fascinator is van Evelien Gentis-Smit, volgens Fashion Detective Josine van Modekoningin Máxima. En Laurentien zou Laurentien niet zijn als ze het hierbij had gelaten. Om haar hals droeg ze een spektakelstuk van halfedelstenen met nekhernia-potentie, maar ze ging er niet zichtbaar onder gebukt – gotta love her!

Foto's (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in