Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Beatrix heeft corona

Positief getest, milde klachten, thuis in isolatie. Prinses Beatrix is positief getest op corona. Dat meldt de Rijksvoorlichtingsdienst. In verband met milde verkoudheidsklachten heeft de prinses zich laten testen. De 83-jarige prinses verblijft thuis in isolatie en houdt zich aan de leefregels v...

Prinses Beatrix heeft corona

Positief getest, milde klachten, thuis in isolatie.

Prinses Beatrix is positief getest op corona. Dat meldt de Rijksvoorlichtingsdienst. In verband met milde verkoudheidsklachten heeft de prinses zich laten testen.

De 83-jarige prinses verblijft thuis in isolatie en houdt zich aan de leefregels voor mensen die positief getest zijn, zo schrijft de Rijksvoorlichtingsdienst.

Personen die in nauw contact met haar zijn geweest zijn geïnformeerd. We gaan ervan uit dat dit ook voor flamingo's geldt ?? 

Beatrix kwam maandagochtend na een vierdaags werkbezoek terug uit Curaçao. Daar vertelde ze dat ze tweemaal gevaccineerd is tegen het coronavirus en al een boosterprik heeft ontvangen. Ze vloog zondagavond laat, Nederlandse tijd, terug op een lijnvlucht van KLM.

Foto's (c) ANP, Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in