Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Beatrix even terug op Soestdijk voor het Oranje Wandelpad

Voor het goede doel, maar toch: feestje van herkenning! Prinses Beatrix groeide op Paleis Soestdijk op. Ze speelde er als kind, stampvoette er als puber, presenteerde er haar verloofde en doorstond menig defilé op het bordesje. En vandaag wuifde ze daar weer, ter ere van het Oranjepad. Dat is een...

Prinses Beatrix even terug op Soestdijk voor het Oranje Wandelpad

Voor het goede doel, maar toch: feestje van herkenning!

Prinses Beatrix groeide op Paleis Soestdijk op. Ze speelde er als kind, stampvoette er als puber, presenteerde er haar verloofde en doorstond menig defilé op het bordesje.

En vandaag wuifde ze daar weer, ter ere van het Oranjepad. Dat is een wandeling van en naar paleis Soestdijk om aandacht te vragen voor de strijd tegen spierziekten.

Gezamenlijk hadden de wandelaars één doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten.

Prinses Beatrix was aanwezig bij de finish van het Oranjepad en de bekendmaking van de opbrengst. Voorafgaand sprak de Prinses met bijzondere actievoerders, mensen met een spierziekte en andere betrokkenen bij het Spierfonds.

Er werden hulphonden geaaid...

...en baby's bewonderd #corebusiness. Prinses Beatrix is sinds 1957 beschermvrouwe van het naar haar vernoemde fonds.

Foto's (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in