Ze er er gespot, niet op ski's, maar op krukken. 

Prinses Amalia is inmiddels over de helft van haar gap year. Een tussenjaar om, zoals haar ouders het omschrijven, 'even los te komen'. Of zoals ze het zelf zei: "Dingen te  doen die ik misschien over twintig jaar niet meer kan doen."

Ze zou momenteel stages lopen bij grote Amerikaanse bedrijven in de Verenigde Staten en intussen op zichzelf wonen en zelfredzamer worden. En gewoon even het leven van een achttienjarige leiden.

Inclusief vermeende vriend, dus. Deze week werd gemeld dat ze in een Canadees skigebied zou vertoeven met dezelfde jongen met wie ze met Thanksgiving op de Brooklyn Bridge naar een dreamy zonsondergang stond te kijken. 

Article continues after the ad

Klein probleem bij dit alles: Amalia is in Lech gespot, zo meldt Yvonne Coldeweijer, die haar bronnen over het algemeen uitstekend op orde heeft. Yvonne zegt ook een foto te hebben waarop Amalia op krukken door het hotel loopt. Hoe die krukken te combineren zijn met de dansvloer blijft een raadsel, maar het getuigt in ieder geval van esprit. 

Foto (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in