Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Amalia droeg nóg een prachtige jurk bij het gala voor Ingrid!

Een hip bloemetje, óók leuk. Niet ongebruikelijk bij grote gala's (en moderne debutanten): een statige jurk voor de entree en het officiële gebeuren en dan snel even een wissel voor het feest. Slipping into something a bit more comfortable, so to speak. Amalia droeg in Noorwegen nog een tweede (g...

Prinses Amalia droeg nóg een prachtige jurk bij het gala voor Ingrid!

Een hip bloemetje, óók leuk.

Niet ongebruikelijk bij grote gala's (en moderne debutanten): een statige jurk voor de entree en het officiële gebeuren en dan snel even een wissel voor het feest. Slipping into something a bit more comfortable, so to speak.

En dat deed ook prinses Amalia tijdens het verjaardagsgala voor prinses Ingrid Alexandra in Oslo. De roze Natan werd verwisseld voor een gezellig bloemetje, dat fashion detective Josine van Modekoningin Máxima fluks identificeerde als een Diane von Fürstenberg.

Wie het andere meisje in de auto is, weten we niet helemaal zeker, maar het zou Mafalda-Cecilia Preslavska van Bulgarije kunnen zijn. Wie het zeker weet, mag het zeggen ? 

Foto (c) ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in