Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prins Bernhard ruziet met muzikanten

'Dat wordt dan nul euro.' Een relletje rondom prins Bernhard Jr.: hij vroeg de populaire band Chef'special om gratis en voor niets te komen optreden tijdens de Formule 1 in Zandvoort. En dat is nogal in het verkeerde keelgat geschoten. De prins is mede-eigenaar van het circuit en dacht voor het g...

Prins Bernhard ruziet met muzikanten

'Dat wordt dan nul euro.'

Een relletje rondom prins Bernhard Jr.: hij vroeg de populaire band Chef'special om gratis en voor niets te komen optreden tijdens de Formule 1 in Zandvoort. En dat is nogal in het verkeerde keelgat geschoten.

De prins is mede-eigenaar van het circuit en dacht voor het grote F1-event wel wat te kunnen besparen op het entertainment.

'Dat doet pijn'

Zanger Joshua Nolet liet zelf op instagram weten hoe het contact verlopen was. 

"Het was voor ons allemaal - de band, de crew, alle collega's - heel shitty dat alle festivals in september als sneeuw voor de zon verdwenen", zegt hij. "Zaterdag gingen tienduizenden mensen de straat op om daar aandacht voor te vragen. We kregen nul reactie uit Den Haag. Niets. Au. Dat doet pijn. Maar het zegt ook iets over dat ze niet zo goed weten wat ze moeten zeggen."