Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Oranjes: wat voerden Máxima en Co deze week uit?

We praten je even bij over alle highlights van de koninklijke familie van de afgelopen dagen. Het was een weekje core business voor de Oranjes: Máxima, Willem-Alexander en met name prinses Margriet openden, bezochten en speechten. Leukste foto van de week? Die van HM met een bad-ass tractor, kijk...

Oranjes: wat voerden Máxima en Co deze week uit?

We praten je even bij over alle highlights van de koninklijke familie van de afgelopen dagen.

Het was een weekje core business voor de Oranjes: Máxima, Willem-Alexander en met name prinses Margriet openden, bezochten en speechten. Leukste foto van de week? Die van HM met een bad-ass tractor, kijk maar.

MAANDAG

Prinses Ariane had haar eerste schooldag op het Christelijk Gymnasium Sorghvliet in Den Haag. Ze keek alsof het best een vroege start voor haar was en haar vader legde het moment vast, net als bij haar zussen. Na een roze en een groene hebben we nu dus een blauwe Royal Fietskrat.

Prinses Margriet was intussen thuis bij Paleis het Loo druk bezig met ‘Liberation75’ tulpenbollen schenken aan de Canadese Veteraan Don White. De overhandiging staat symbool voor 100.000 tulpenbollen die Nederland schenkt aan Canada, 75 jaar na de bevrijding van Nederland door de geallieerden.

Prinses Juliana schonk in 1945 ook 100.000 tulpenbollen aan Canada, als dank voor haar verblijf in Ottawa gedurende de Tweede Wereldoorlog. Prins Margriet is daar in 1943 geboren. De tulp is het symbool geworden van de vriendschap tussen Nederland en Canada.

DINSDAG