Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Oranjes: staatsbezoek aan Griekenland uitgesteld

Alles om de besmettingen naar beneden te krijgen. Voorlopig even geen toga's en tiara's: het voorgenomen staatsbezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan Griekenland is in goed overleg met president Katerina Sakellaropoulou uitgesteld. Het bezoek zou plaatsvinden van maandag 13 dec...

Oranjes: staatsbezoek aan Griekenland uitgesteld

Alles om de besmettingen naar beneden te krijgen.

Voorlopig even geen toga's en tiara's: het voorgenomen staatsbezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan Griekenland is in goed overleg met president Katerina Sakellaropoulou uitgesteld.

Het bezoek zou plaatsvinden van maandag 13 december tot en met woensdag 15 december 2021. Het wordt uitgesteld in verband met het hoge aantal coronabesmettingen en de maatregelen die worden getroffen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Het uitstel zat er al een beetje aan te komen. Een staatsbezoek betekent in drie dagen heel veel agendapunten afhameren en heel veel mensen zien, met een kloeke  handelsmissie in het kielzog. Dat is momenteel eigenlijk niet te doen binnen de coronaregels. Wanneer het wordt ingehaald, is nog onzeker.

Foto (c) RVD

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in