Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Oranjes pakken uit voor Hollandse 100

Een sportdag, Oranje-stijl. Prinses Margriet, prins Pieter-Christiaan, prins Bernhard Jr., prinses Annette en hun zoons Samuel en Benjamin trokken allemaal de schaatsen/fietsschoenen aan om zich in te zetten voor het goede doel. Bij de Hollandse 100 in Heerenveen werd zondag tien kilometer gescha...

Oranjes pakken uit voor Hollandse 100

Een sportdag, Oranje-stijl. Prinses Margriet, prins Pieter-Christiaan, prins Bernhard Jr., prinses Annette en hun zoons Samuel en Benjamin trokken allemaal de schaatsen/fietsschoenen aan om zich in te zetten voor het goede doel.

Bij de Hollandse 100 in Heerenveen werd zondag tien kilometer geschaatst en negentig kilometer gefietst. Dit alles om geld op te halen voor onderzoek naar lymfklierkanker.

Een doel dat de familie aan het hart gaat: prins Bernhard Jr. leed zelf aan de ziekte, maar werd in 2015 genezen verklaard. Hij is ook de organisator van het evenement.

Samen met zijn zoons deed hij mee aan de fietstocht, en samen met vrouw Annette, broer prins Pieter-Christiaan en moeder Margriet bond hij de ijzers onder. Trotse schoonvader/opa Pieter van Vollenhoven trad op als royal fotograaf en supporter.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in