En de Verwarde Oscar mocht mee.

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben een bezoek gebracht aan het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) in Bilthoven.

Bij ZM begint het gemis aan de kapper inmiddels ook zichtbaar te worden. Of de A'tjes hebben alle stylingproducten opgemaakt, dat kan ook.

Article continues after the ad

Bij HM valt zulks niet op, dit is een Regular Hair Day voor haar, toch? 

Het bezoek vond plaats in het kader van de bestrijding van het coronavirus (COVID-19). Ze spraken tijdens hun bezoek met Jaap van Dissel, directeur Centrum Infectieziektebestrijding van het RIVM en momenteel ook een beetje het kalmerende baken in de coronacrisis.

HM had haar Verwarde Oscar de la Renta-jas (hij kan maar niet kiezen of hij een visgraatje of een pied-de-poule wil zijn, the struggle is real) uitverkoren voor het tripje. Het was allemaal zeer stemmig en in lijn met de sfeer in het land, maar godallmighty – moge deze troosteloze toestand snel voorbij zijn.

Tijdens het werkbezoek kwam ook de werkwijze van het Outbreak Management Team aan bod en de totstandkoming van operationele richtlijnen en adviezen aan zorgprofessionals.


En bij het RIVM wordt duidelijk niet gesmokkeld met de anderhalve meter afstand houden-regel. De koning en koningin bezochten de afdeling Modellering van Infectieziekten, waar met de meest actuele feiten en cijfers de verspreiding van het coronavirus in kaart wordt gebracht.

Afsluitend gingen koning Willem-Alexander en koningin Máxima in gesprek met de medewerkers van het laboratorium waar op COVID-19 wordt getest en waar onderzoek en diagnostiek plaatsvindt. Mijnheer van Dissel zit gelukkig nog goed in de beschermende kleding #schietopmetdatvaccin

Foto's (c) Brunopress
 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in