Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Oranjes 19 jaar getrouwd - hoe is het met de gasten van toen?

Het blijft een mooie trouwdatum, 02-02-2002. Op de trouwdag van toen nog kroonprins Willem-Alexander en Máxima Zorreguieta was het uitzonderlijk warm voor de tijd van het jaar - veel mensen liepen zonder jas buiten. Het betekende een zonnige dag voor een stralend feestje met een prachtige bruid.....

Oranjes 19 jaar getrouwd - hoe is het met de gasten van toen?

Het blijft een mooie trouwdatum, 02-02-2002.

Op de trouwdag van toen nog kroonprins Willem-Alexander en Máxima Zorreguieta was het uitzonderlijk warm voor de tijd van het jaar - veel mensen liepen zonder jas buiten.

Het betekende een zonnige dag voor een stralend feestje met een prachtige bruid...

...en een heel happy bruidegom. 

Nu kan er in negentien jaar veel gebeuren. In het geval van Willem-Alexander en Máxima was er het verlies van geliefde familieleden zoals prins Claus, prins Friso en Máxima's vader Jorge en zusje Inès. Maar ook: drie leuke dochters en sinds 2013 een interessante nieuwe baan. Hoe verging het de gasten op hun bruiloft? 

Prinses Laurentien was zwanger van Eloise op 02-02-2002 en zit momenteel midden in de mondige pubers, waaronder eentje op kostschool in Schotland en een gravinfluencer - de eerder genoemde Eloise - die haar ouders dansend op TikTok zet. Constantijn en Laurentien ontwikkelden zich tot waardevolle Oranjes, met nuttige bezigheden zonder toelage. Ze zijn daarmee het voorbeeld geworden voor alle Europese monarchieën die een kostenbesparend klein Koninklijk Huis nastreven.

Dat het bij dit stel zo'n succes is, komt uiteraard ook door hun nuchtere instelling. Totally off topic: de prins mag zijn huidige baard nooit meer afscheren. 

Prinses Caroline van Hannover, geboren van Monaco, was in 2002 nog gelukkig met prins Ernst August van Hannover...

...hoewel die zich al twee jaar aan het misdragen was als driftig drankorgel. Ze leven al jaren gescheiden van tafel en bed, maar zijn officieel nog altijd getrouwd. No way dat de prinses de prins, die nogal wat schulden heeft, aan het Grimaldi-Casiraghi kapitaal laat komen door een scheiding. 

Caroline is inmiddels een gelukkige moeder en oma te Monaco, Parijs en Londen...