Een Máxima-approved tuin krijg je zo.

Hoe de situatie binnen in de privévertrekken is, zullen we waarschijnlijk nooit weten (al hebben we van sommige officiële ruimtes gelukkig wél foto's), maar de tuin van de Oranjes bij Huis ten Bosch mogen we wél bewonderen.

Article continues after the ad

En zoals we op Koningsdag zagen, is het daar een en al Wisteria (of blauwe regen) wat de klok slaat. Het goede nieuws: zo'n klimmer kun je heel mooi zelf planten deze zomer. En je blijft er plezier van hebben.

Ook fijn: je hoeft er écht geen koninklijke tuinman voor in huis te hebben: een Wisteria doet het hartstikke lekker zonder al te veel verzorging, een beetje snoeien en genieten maar.

Een blauwe regen bloeit namelijk meerdere keren per jaar (wat een geluk, precies met Koningsdag!), ruikt hartstikke lekker én is hartstikke fotosessie-proof, zoals de Oranjes al honderduit bewezen.

Op naar het tuincentrum en planten maar, dan zit jij later deze zomer óók gewoon tussen de wisteria's. Mits je een groter exemplaar koopt dan. De jonkies bloeien nog niet direct.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in