Op gepaste afstand, dat dan weer wel.

Alle begrip voor de leeg geveegde agenda van de Oranjes, maar voor royaltyliefhebbers is het dan toch leuk als er opeens weer eentje wordt gespot.

Article continues after the ad

Koning Willem-Alexander bracht vandaag een werkbezoek aan de GGD Hart voor Brabant in Tilburg. Een en ander had plaats in het kader van de bestrijding van het coronavirus (COVID-19). In Tilburg werd op 27 februari jl. de eerste coronabesmetting in Nederland geconstateerd. 

Willem-Alexander sprak er met onder meer de directeur van GGD Hart voor Brabant, Karin van Esch, en enkele medisch deskundigen over de aanpak. Daarnaast bezocht hij het Klant Contact Centrum (KCC) van de GGD waar mensen naartoe bellen met vragen over het coronavirus. En hij had ook nog een kringgesprek met GGD'ers, vertegenwoordigers van de brandweer en wat bestuurders. Of de anderhalve meter afstand hier echt is gehandhaafd? Misschien is het een héél lange tafel?

 

Goed om ZM weer even te zien. Door middel van telefoongesprekken en zo mogelijk werkbezoeken informeren koning Willem-Alexander en koningin Máxima zich in deze dagen over de gevolgen van de corona-uitbraak en spreken zij hun steun en waardering uit voor de inzet van zovelen in de bestrijding van de pandemie. We houden je op de hoogte! 

Foto's (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in