Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Ook Máxima is dól op Irene Moors

De vrouw is dan ook een national treasure. Double duty voor Majesteit: na haar ochtendprogramma in Gouda speelde ze gistermiddag ook nog een thuiswedstrijd in Den Haag. Waar ze het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet 2021 opende. Ze deed dit tijdens een talkshow met een wel heel leuke host: Irene Mo...

Ook Máxima is dól op Irene Moors

De vrouw is dan ook een national treasure.

Double duty voor Majesteit: na haar ochtendprogramma in Gouda speelde ze gistermiddag ook nog een thuiswedstrijd in Den Haag. Waar ze het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet 2021 opende.

Ze deed dit tijdens een talkshow met een wel heel leuke host: Irene Moors. In de show gaven verschillende gasten hun visie op vrijwilligerswerk en werden ervaringen gedeeld. En kwamen we erachter dat óók Majesteit fan is van Irene. Hoe kan het ook anders. Die verliefde blik <3 (En dat polsmondkapje, heel herkenbaar).

Onder de naam Mensen maken Nederland vragen vrijwilligersorganisaties landelijk meer aandacht voor de verbindende waarde van vrijwilligerswerk. 

Op Majesteitelijk chic in oranje en grijs (en met een Chanel-baby aan de pols)

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in