Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Ook Dionne Stax komt met special over prinses Amalia

Amalia Fever in Hilversum, zoveel is duidelijk. Op 7 december, het is inmiddels wel bekend, wordt onze kroonprinses Amalia 18 jaar. Een belangrijke leeftijd omdat zij dan officieel koningin mag worden. In de eenmalige special Amalia 18 jaar loopt Dionne Stax door het bloeiende leven van Amalia, l...

Ook Dionne Stax komt met special over prinses Amalia

Amalia Fever in Hilversum, zoveel is duidelijk.

Op 7 december, het is inmiddels wel bekend, wordt onze kroonprinses Amalia 18 jaar. Een belangrijke leeftijd omdat zij dan officieel koningin mag worden.

In de eenmalige special Amalia 18 jaar loopt Dionne Stax door het bloeiende leven van Amalia, leren we wat haar op deze leeftijd bezighoudt en hoe ze haar school en hobby’s combineert met haar toekomstige rol als opvolger van koning Willem-Alexander.

Dionne spreekt met experts op het gebied van de Nederlandse monarchie, staatkunde en de Europese royalty om erachter te komen wat voor een koningin Amalia wordt. En hoe bereidt Amalia zich daar zo goed mogelijk op voor? 

Tot nu toe wordt prinses Amalia zoveel mogelijk uit de publiciteit gehouden door haar ouders. Nu ze de leeftijd van 18 jaar heeft bereikt komt daar verandering in en gaat ze zich serieus voorbereiden op haar toekomstige rol als koningin. Maar hoe doe je dat? Wat is de taakomschrijving? En wie leert haar dat?