Een regenachtige aankomst is geen probleem voor Majesteit.

Koningin Máxima was vanmiddag (dinsdag) bij de ondertekening van het MuziekAkkoord Hoeksche Waard in het Zuid-Hollandse Puttershoek. Waar ze eindelijk weer eens lekker onder de basisschoolkinderen was. Ze werd zelfs zingend ontvangen.

Even leek Majesteit niet erg in haar sas...

Article continues after the ad

Maar dat bleek alleszins mee te vallen

Ze droeg voor de gelegenheid een chique maar speelse look met een opvallende mouwpartij. Daar houdt ze namelijk nogal van, liet ze al veel vaker zien.

Majesteit schittert vaak met jonge kinderen, en hun muziekonderwijs gaat haar enorm aan het hart. Ze nodigde zelfs al wat talentvolle landgenootjes uit om op Huis ten Bosch (en daarvoor op de Eikenhorst) te komen laten zien wat ze in hun mars hebben.

Eén van hen was Jamiro, die accordeon speelt en vorig jaar langsging bij Majesteit. Ook tijdens het Kerst Muziekgala trad hij op in aanwezigheid van de koningin en vandaag mocht hij alwéér optreden voor Máxima. Een grote eer natuurlijk.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in