Het is zeker een uniek setje. Olcay Gulsen heeft toegegeven dat ze al een jaar nauw bevriend is met prinses Laurentien en prins Constantijn. Ze werd met ze gefotografeerd in Lech.

De ontwerper/ondernemer werd tijdens de wintersport van de Oranjes samen met de dochter van Constantijn en Laurentien gespot. En dat zorgde voor wat verwarring. Want was ze niet naar Lech gevlogen om verslag te doen van de fotosessie van de Oranjes voor RTL Boulevard?

Ja, dat was zo. Maar daarna sloot ze nog even gezellig aan bij de royals. Logisch, want Olcay rekent Laurentien en Constantijn tot haar vriendengroep. "Ik loop er nooit mee te koop, maar ik ga er niet over liegen", vertelt Olcay aan Story. "Het klopt dat ik bevriend ben met Laurentien en Constantijn en dat we bij elkaar over de vloer komen."

Article continues after the ad

Hoe de Oranjes en de beauty elkaar kennen wil ze ook wel delen. "We hebben elkaar ooit leren kennen op het circuit van Zandvoort. Ik was uitgenodigd om te komen rijden tijdens de Jumbo Racedagen. Constantijn en Laurentien ook. We hadden die dag meteen een klik en daar kan net als bij iedereen een vriendschap uit voortkomen. Ik praat er eigenlijk nooit over omdat ik dat een beetje raar vind overkomen. Over andere vriendschappen praat ik immers ook niet."

Levert het dan ook geen lastige situaties op dat er bij Boulevard wel eens gepraat wordt over het koningshuis? "Nee hoor, in Boulevard zul je me nooit iets horen vertellen over wat ik doe of bespreek met Laurentien en Constantijn. Maar dat geldt voor veel meer zaken hoor. Als ik alles wat ik weet, zou roepen in Boulevard, dan houd ik helemaal niemand meer over!"

Bron: Story

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in