Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Oh Vienna! Oranjes op staatsbezoek naar Oostenrijk

Staatsbanket in Slot Belvedere! Lekker aftellen naar een tiaramomentje: koning Willem-Alexander en koningin Máxima brengen van  maandag 27 tot en met woensdag 29 juni 2022 een staatsbezoek aan Oostenrijk. Ze doen dat op uitnodiging van bondspresident Alexander Van der Bellen. Minister Hoekstra va...

Oh Vienna! Oranjes op staatsbezoek naar Oostenrijk

Staatsbanket in Slot Belvedere!

Lekker aftellen naar een tiaramomentje: koning Willem-Alexander en koningin Máxima brengen van  maandag 27 tot en met woensdag 29 juni 2022 een staatsbezoek aan Oostenrijk. Ze doen dat op uitnodiging van bondspresident Alexander Van der Bellen. Minister Hoekstra van Buitenlandse Zaken begeleidt het Koninklijk Paar.

Nederland en Oostenrijk zijn partners met uitstekende relaties op politiek, economisch en cultureel gebied, zowel bilateraal als binnen de Europese Unie (EU), de Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa (OVSE) en de Verenigde Naties (VN). Het staatsbezoek benadrukt de sterke banden tussen de twee landen en geeft een impuls aan de betrekkingen. Het bezoek staat in het teken van duurzame mobiliteit, verbonden samenleving en culturele uitwisseling.