Tien thema's en bijna 150 bijzondere foto's!

In onze fijne Nouveau Voordeelshop hebben we een leuke aanbieding voor fans van HM. In 'Máxima: Glans van Oranje' staat de veelkleurigheid van koningin Máxima centraal. Dit uiteraard ter ere van haar naderende 50ste verjaardag.

In tien thema’s en bijna honderdvijftig foto’s word je meegenomen in het bijzondere leven van de koningin. Van haar jeugd in Argentinië tot haar rol als moeder van drie dochters en van haar gevoel voor stijl tot de reizen die ze voor de Verenigde Naties maakt.

Article continues after the ad

Natuurlijk ontbreken de iconische beelden niet: de traan op het huwelijk, een zwaaishot uit de Glazen Koets op Prinsjesdag en Máxima die naast haar man De Nieuwe Kerk binnenschrijdt op de dag van de inhuldiging. 

De foto’s tonen het veelzijdige bestaan van onze koningin: een bezoek aan Barack Obama in het Witte Huis en een uitje naar de paardenraces op Ascot worden afgewisseld met biersjoelen in Zeeland en een gesprek over mobiel bankieren met Indiase vrouwen.

Máxima verenigt glamour en polder, straalt charme uit en blijkt zich in elke situatie op haar gemak te voelen. In het fotoboek zien we Máxima groeien in haar rol. De Máxima van de verlovingsaankondiging is uitgegroeid tot een zelfbewuste powervrouw, die met evenveel gemak de groten der aarde begroet als gezellig een praatje maakt met kinderen die meedoen aan de Koningsspelen.

Koningin Máxima is een van de meest gefotografeerde vrouwen van ons land. En daarom is er ook speciale aandacht voor enkele  fotografen die onze koningin veelvuldig in beeld brengen. Wat is hun favoriete foto van onze koningin? En wat maakt Máxima zo fotogeniek? Je ziet en leest het allemaal in dit boek, dat 30 euro kost.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in