Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nog even over Máxima's casual schaatslook...

Wij moesten drie keer kijken. Die jeans, die jas, die muts... we zagen allerlei vrouwen die we vaag kennen in die vrouw daar op het ijs. Maar Majesteit? Ho maar. Collectief hadden we zondag dezelfde reactie toen er ineens een foto van een man op één knie op het ijs in onze timeline verscheen: wie...

Nog even over Máxima's casual schaatslook...

Wij moesten drie keer kijken.

Die jeans, die jas, die muts... we zagen allerlei vrouwen die we vaag kennen in die vrouw daar op het ijs. Maar Majesteit? Ho maar.

Collectief hadden we zondag dezelfde reactie toen er ineens een foto van een man op één knie op het ijs in onze timeline verscheen: wie? Want ons koningspaar was het toch écht niet? Dat kón haast niet, want de Oranjes deelden op Insta slechts één keer eerder iets in de privésferen, en toen was het een koekjesrecept.

Nepperd

Een goeie nepperd, dachten we nog even. Inclusief nep-koningspaar, een beetje à la fake Melania. Maar toen zagen we het: dit is het officiële account van het Koninklijk Huis. Die grijnzende man op een knie is onze koning. En die vrouw in die unassuming spijkerbroek, sensible warme jas en ANWB-stelletje-plopmuts... dat is echt onze koningin.