Vers van de royalpers: nieuwe foto's van de prins en prinses.

In september gemaakt in het Koninklijk Paleis Amsterdam: nieuwe foto's van prins Constantijn en prinses Laurentien.

Article continues after the ad

De vorige portretfoto's van de prins en prinses stammen uit 2019, toen prins Constantijn 50 werd. Maar die ongedwongen kiekjes waren natuurlijk wél heel anders dan de gebruikelijke Oranje-portretten. Wat dat betreft werden de laatste 'echte' portretfoto's van de twee alweer in 2015 gemaakt. Hoog tijd voor een update dus.

De nieuwe foto's

En de portretten uit 2015 (zonder baard voor Constantijn)

Waarom juist nu nieuwe foto's naar buiten worden gebracht is niet bekend, maar mede door hun kinderen staan Constantijn en Laurentien wél steeds meer in de spotlights. Gravin Eloise en haar Instagram-gevolg halen keer op keer het nieuws, en graaf Claus-Casimir is ook meermalen in het nieuws geweest, met zijn nieuwe sneakeronderneming en zijn Schotse kostschool.

De prachtige gezellige kiekjes die in 2019 vrij werden gegeven

Prins Constantijn kwam zelf in september in het nieuws nadat hij in zelfisolatie moest na nauw contact met iemand die het coronavirus had opgelopen, maar aangezien hij er sindsdien niet meer over gerept heeft, nemen we aan dat het goed met hem gaat. Of prinses Laurentien al terug is uit Schotland, waar ze in isolatie moest nadat ze met Claus-Casimir meereisde naar zijn nieuwe school, is niet bekend.

Beeld: RVD

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in