Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nieuwe familiefoto's Oranjes: een pláátje!

Máxima en co. kiezen elk hun eigen zomertenue. Het was alles beschouwd gisteren een mooiere stranddag. Maar de Oranjes zouden vanmiddag voor hun jaarlijkse gezinsfotosessie wél lekker het rijk alleen hebben. Dus zou het echt gebeuren, een strandfotosessie. Tot het weer lastminute roet in het eten...

Nieuwe familiefoto's Oranjes: een pláátje!

Máxima en co. kiezen elk hun eigen zomertenue.

Het was alles beschouwd gisteren een mooiere stranddag. Maar de Oranjes zouden vanmiddag voor hun jaarlijkse gezinsfotosessie wél lekker het rijk alleen hebben. Dus zou het echt gebeuren, een strandfotosessie. Tot het weer lastminute roet in het eten gooide.

Dan maar op het paleis

Willem-Alexander, Máxima, Amalia, Alexia en Ariane zouden zich eigenlijk deze middag melden op het Zuiderstrand van Den Haag, op een krappe twintig minuutjes rijden van hun eigen paleis Huis ten Bosch. Maar het werd het beduidend drogere Paleis Noordeinde.

Zo intens slecht was de voorspelling nog niet eens, maar drie tienerprinsessen en een modekoningin gaan natuurlijk niet verregend op de kiek, snappen wij helemaal.

Gelukkig hebben ze een mooi werkpaleis met dramatische trap om de hoek van het strand en hun woonpaleis.

De outfits

Máxima ging op groen-blauw-wit in een speels geknoopte tie-dye die ook wel iets van een rorschachtest had. Inspecteur Droogendijk ontdekte al snel: die komt van Altuzarra.

Prinses Amalia koos een opmerkelijke jurk: de Diane von Furstenberg waar ze op de afterparty in Oslo afgelopen weekend ook al in werd gekiekt. Nou leek het op die foto al dat het niet helemaal de bedoeling was dat die gespot werd door de buitenwereld...

...maar daar liet Amalia zich dus lekker niet door weerhouden. Een plaatje, en kijk die leuke schoentjes erbij ook!

Alexia koos voor een hippe groene Hawai-bedoening die heerlijk matchte met haar moeder. Met rode accessoires, want die zijn natuurlijk ook belangrijk voor het totale plaatje. Het pak komt van Sandro...

Net als het fijne witte jurkje van Ariane. Die zich net als op Koningsdag weer een fan van de mini toonde. #ontluikendmodeicoon

Wat ook nog opviel: de prachtige lokken van onze prinsessen, een en al benijdenswaardige golf. Majesteit, vandaag natuurlijk ook goed gekapt, zal er regelmatig groen van zien.

Het strand was wel een leuke throwback geweest

Was het fijne strandplan van de Oranjes doorgegaan, dan zou het de tweede keer zijn geweest dat zij zich als gezin op het zand lieten vereeuwigen. In 2015 ging het gezin mét labradors Nala en Skipper in Wassenaar naar het strand in recreatiegebied Meijendel, vlakbij De Eikenhorst waar ze toen nog woonden.

Máxima in driekwartbroek? Andere tijden!

Die foto's van zeven jaar geleden waren hoe dan ook andere koek geweest dan die van vandaag, zelfs als het strand wel een optie was geweest.

Amalia was toen 11, Alexia net 10 en Ariane 8. Bij de meiden was het volop korte broeken en T-shirtjes. Iedereen was lekker op blote voeten. Voor de hondjes waren er tennisballen mee (het nuttige en het aangename combineren noemen we dat). En Máxima deed ook nog geen jaarlijkse modeparade, getuige de driekwartbroek.

En nu? Nog geen vakantie

Normaal gesproken stappen de Oranjes na de zomerfotosessie direct in hun eigen PH-GOV om naar Griekenland te vliegen, maar zo'n feest was het vandaag niet. Willem-Alexander en Máxima gaan volgende week nog op staatsbezoek naar Oostenrijk en prinses Ariane krijgt pas op vrijdag 8 juli zomervakantie.

Maar goed, het feestje van Alexia, die zondag 17 wordt, lonkt dit weekend wél weer. Dus de feeststemming zal er goed in zitten op Huis ten Bosch. Proost op het weekend!

Beeld: RVD/Brunopress/ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in