Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nieuwe docu over Máxima

De Duitse zender ZDF werkt aan een documentairereeks over Europese koninginnen. En wijdt ook een aflevering helemaal aan de in Duitsland favoriete koningin Máxima. De docureeks krijgt in elk geval afleveringen van ongeveer veertig minuten over Máxima, Mathilde en Letizia. Die worden volgens ZDF d...

Nieuwe docu over Máxima

De Duitse zender ZDF werkt aan een documentairereeks over Europese koninginnen. En wijdt ook een aflevering helemaal aan de in Duitsland favoriete koningin Máxima.

De docureeks krijgt in elk geval afleveringen van ongeveer veertig minuten over Máxima, Mathilde en Letizia. Die worden volgens ZDF deze zomer uitgezonden. Als het zover is, lees je dat natuurlijk op Nouveau.nl.

Voor de documentaires volgt een verslaggever van ZDF de koninginnen over de hele wereld. Zo is er nu ook iemand mee met koningin Mathilde naar Zuid-Korea. Waar Máxima precies gefilmd wordt, is niet bekend gemaakt.

Het koningspaar was onlangs nog op bezoek in Bremen

Onze koningin is erg populair in Duitsland, blijkt elke keer weer als zij en koning Willem-Alexander op werkbezoek gaan in Duitsland. Goede buren, dachten we zo.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in