Ja, die anderhalve meter. Maar ook: die jurk!

De consensus lijkt: kan gebeuren. We zijn bijna allemaal wel eens de anderhalvemeterfout in gegaan, en Willem-Alexander en Máxima is niets menselijks vreemd. Dus onward and upward voor de Oranjes, die momenteel genieten van hun laatste dagen Griekenland.

Waar Majesteit, zo weten we dankzij het fotofoutje, onder andere flaneerde in deze jurk van Ulla Johnson. Die, we zeggen het maar, her en der nog in de sale te krijgen is (zoals hier en hier).

De beauty is er in roze en oranje en wij zijn fan. Lekker bijpassend schoentje ook hieronder. Zou Máxima die óók geshopt hebben?

Article continues after the ad

Anyway, Ulla Johnson dus, een merk waar we Majesteit nog niet eerder in hebben gespot. Onder andere te shoppen via Net-A-Porter (een favoriet van Máxima), met een oorsprong op Manhattan, waar Ulla sinds 1998 ontwerpt.

Via haar eigen website verscheept ze ook naar Nederland trouwens, en daar shop je bijvoorbeeld deze beauty's waar wij HM ook zo in voorbij zien schrijden. Iets voor het najaar, wellicht.

Wij zijn geïntrigeerd. Kom maar op, met die herfstgarderobe.

Beeld: Ulla Johnson

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in