Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Net als Máxima: een pied-de-poulepak

Wat een heerlijke combinatie. Soms klopt gewoon alles aan een outfit. Zo eentje droeg koningin Máxima deze woensdag. Een nieuw pak van Natan, in oranje pied-de-poule. Met perfecte snit, een stralende lach. Zo'n pak waardoor je direct denkt: dat wil ik ook. Nou... ...we hebben er eentje voor je ge...

Net als Máxima: een pied-de-poulepak

Wat een heerlijke combinatie.

Soms klopt gewoon alles aan een outfit. Zo eentje droeg koningin Máxima deze woensdag. Een nieuw pak van Natan, in oranje pied-de-poule. Met perfecte snit, een stralende lach. Zo'n pak waardoor je direct denkt: dat wil ik ook.

Nou...

...we hebben er eentje voor je gevonden hoor. In look heel vergelijkbaar (zij het in zwart-wit), tot aan de ceintuur toe.

En het beste nieuws: dit pak van WE kost normaal slechts 140 euro, en momenteel in de SALE zelfs maar 70 euro. Wel een gevalletje sla je slag voor het te laat is, want nu Majesteit zich erin heeft laten zien, ontstaat er waarschijnlijk vanzelf een run op. 

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in