Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Net als Máxima: aan de printbroek

Kleine moeite, groot resultaat. Er gekleed uitzien zonder daar al te veel moeite voor te doen. Dat willen we allemaal wel eens. Zelfs Majesteit, die vorige week deze fijne pantalon van Natan uit haar kast trok. Máxima koos voor een Natannetje met een dubbel royal randje: niet alleen draagt HM nat...

Net als Máxima: aan de printbroek

Kleine moeite, groot resultaat.

Er gekleed uitzien zonder daar al te veel moeite voor te doen. Dat willen we allemaal wel eens. Zelfs Majesteit, die vorige week deze fijne pantalon van Natan uit haar kast trok.

Máxima koos voor een Natannetje met een dubbel royal randje: niet alleen draagt HM natuurlijk vaak en graag ontwerpen van het Belgische label, koningin Mathilde van België heeft exact dezelfde pantalon in het bordeauxrood.

Witte blouse erop, leuk schoentje en klaar. Makkelijker kan haast niet. En dat trucje kijken we natuurlijk graag bij onze koningin af. Daarom hieronder vier opties om je deze trend toe te eigenen.

Wijde broek met drawstring – H&M – 24,95 euro

Linnen pantalon Farina – BRAX – 89,95 euro

Palazzobroek van viscose – Stieglitz – 119 euro

Wijde broek met bloemenprint – Ana Alcazar – 129,99 euro

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in