Zes prachtfoto's van onze koningin-in-spe!

Happy Amalia-day! Vandaag blaast onze kroonprinses 18 kaarsjes uit. En dat wordt door de Rijksvoorlichtingsdienst uitbundig gevierd met maar liefst zes nieuwe portretten van Am.

In twee verschillende outfits, op torenhoge hakken (van wie zou ze dat toch hebben...) en natuurlijk met de nodige sieraden (again, van wie...) poseert de prinses uiterst prachtig in Huis ten Bosch.

Article continues after the ad

Het is niet helemaal duidelijk wanneer de foto's van portretfotograaf Frank Ruiter zijn gemaakt, misschien wel in de afgelopen week toen Amalia net terug was van stage. Hoe het ook zij: ze zijn helemaal kerstproof!

De jurkenpracht is helemaal on trend met plissé en volants. De rode jurk komt van Max Mara, de andere jurk is geshopt bij LaDress, waar Amalia ook al een jurk van uitkoos voor haar vorige portretten in 2018.

En ook de sieraden hebben zo hun betekenis, getuige het hartje in de ketting, de hartjesoorbellen en natuurlijk de sierlijke -A om de koninklijke hals.

Stemmig, met een snuf Hollandse meester-licht, modern maar toch ook klassiek. Wij geven de prinses een 10+ voor deze shoot.

Beeld: RVD/Frank Ruiter

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in