Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Mooi fotoboek: Beatrix van prinses tot prinses

Lekker bladeren door Beatrix' leven. Van prinses tot prinses, eigenlijk zegt dat alles over het nieuwste boek over Beatrix, een samenwerking tussen fotoagentschap ANP en het televisieprogramma Blauw Bloed. Het boek brengt de verschillende royal uit het leven van de prinses in beeld. In 150 foto's...

Mooi fotoboek: Beatrix van prinses tot prinses

Lekker bladeren door Beatrix' leven.

Van prinses tot prinses, eigenlijk zegt dat alles over het nieuwste boek over Beatrix, een samenwerking tussen fotoagentschap ANP en het televisieprogramma Blauw Bloed. Het boek brengt de verschillende royal uit het leven van de prinses in beeld.

In 150 foto's worden we meegenomen langs tien thema's die een grote rol speelden in het leven van de voormalig koningin. Van persoonlijke hoogtepunten zoals haar verloving met prins Claus tot onbekendere momenten en natuurlijk ook beelden met haar kinderen en kleinkinderen.

Deze foto alleen al, waarop te zien hoe landgenoten in de krant lezen dat prinses Juliana en prins Bernhard een prinsesje hebben gekregen.

Heerlijk nostalgisch en Oranje.

Beatrix: van prinses tot prinses is vanaf vandaag te koop en kost 30 euro.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in