Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima's zomerlooks

De jaarlijkse zomerfotosessie van de Oranjes levert met het jaar mooiere plaatjes op. En koningin Máxima kiest ook steeds schitterender outfits uit. We hoeven helemaal niet zo ver terug in de tijd en de jaarlijkse fotoshoot met Willem-Alexander, Máxima en hun meiden was nog vrij eenvoudig. De mei...

Máxima's zomerlooks

De jaarlijkse zomerfotosessie van de Oranjes levert met het jaar mooiere plaatjes op. En koningin Máxima kiest ook steeds schitterender outfits uit.

We hoeven helemaal niet zo ver terug in de tijd en de jaarlijkse fotoshoot met Willem-Alexander, Máxima en hun meiden was nog vrij eenvoudig. De meisjes waren nog klein en niet erg met hun outfits bezig. Dat hebben ze vast afgekeken bij mama Máxima, die ook nooit een te groot ding maakt van haar zomershoot-outfit.

Toch lijkt ook zij met het jaar méér modekracht in te zetten voor de leuke gezinsshoot. Een overzicht van de laatste edities.

2015: in een top van Tory Burch

2016: een pantalon van Natan met een (budget)top van COS

2017: op nautisch in een pantalon van J. Crew en een top van Sonia Rykiel

2018: in een (vrijwel direct uitverkochte) denimjurk van Co

Beeld: RVD

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in