Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima's witte wintertrui

Een oldie but a goodie! Geef toe: jij hebt 'm ook. Zo'n trui waar je nóóit genoeg van kunt krijgen. Die elke keer weer uit de kast komt als het kwik daalt. En die eigenlijk overal bij past. Máxima heeft er ook een, zo signaleerden we in 2019 al. Een Natan die ze zelfs in drie kleuren aanschafte. ...

Máxima's witte wintertrui

Een oldie but a goodie!

Geef toe: jij hebt 'm ook. Zo'n trui waar je nóóit genoeg van kunt krijgen. Die elke keer weer uit de kast komt als het kwik daalt. En die eigenlijk overal bij past.

Máxima heeft er ook een, zo signaleerden we in 2019 al. Een Natan die ze zelfs in drie kleuren aanschafte. En die, zo blijkt nu wel, ook in 2020 nog helemaal in de gratie is.

De trui tijdens een bezoekje aan New York

HM was vanochtend (woensdag) aanwezig bij een bijeenkomst van nlgroeit bij Grant Thorton in Gouda. Nlgroeit is een platform waar ondernemers elkaar helpen om hun volgende stap te zetten. Ze is lid van het Nederlands Comité van Ondernemerschap en zet zich vaak in voor de (beginnende) ondernemers van Nederland. 

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in