Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima's warmtewissel: Mumbai in beeld

Het is vandaag (woensdag) 34 graden in Mumbai. Geen wonder dat koningin Máxima halverwege de dag even een outfitwissel deed. Haar 'blauwtjes' in beeld. Ons koningspaar vloog gisteravond van New Delhi naar Mumbai om hun staatsbezoek voort te zetten. En heeft vandaag weer een druk programma. De pad...

Máxima's warmtewissel: Mumbai in beeld

Het is vandaag (woensdag) 34 graden in Mumbai. Geen wonder dat koningin Máxima halverwege de dag even een outfitwissel deed. Haar 'blauwtjes' in beeld.

Ons koningspaar vloog gisteravond van New Delhi naar Mumbai om hun staatsbezoek voort te zetten. En heeft vandaag weer een druk programma.

De paden op

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima begonnen hun dag met een bezoek aan de organisatie Tiny Miracles, die gemeenschappen in arme buurten van Mumbai probeert te helpen uit de armoede te komen en zelfvoorzienend te worden.

In de middag gingen ze langs bij een discussiemoment met toonaangevende Indiase bedrijven en investeerders over investeringen in Nederland. Ook het Indo-Dutch Port Forum (een samenwerking tussen Nederlandse en Indiase havens) kreeg hoog bezoek.

Ziedaar, een verse look!