Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima's verjaardagsweek: Majesteit op feestelijk

Hierbij verklaren we Máxima's verjaardagweek als geopend! Het duurt nog even, maar zondag is het feest op Huis ten Bosch. Dan blaast Máxima in aanwezigheid van de koning, hun drie meiden en haar moeder 49 kaarsjes uit. Toch fijn dat ze die échte grote verjaardag niet hoeft af te blazen door het c...

Máxima's verjaardagsweek: Majesteit op feestelijk

Hierbij verklaren we Máxima's verjaardagweek als geopend!

Het duurt nog even, maar zondag is het feest op Huis ten Bosch. Dan blaast Máxima in aanwezigheid van de koning, hun drie meiden en haar moeder 49 kaarsjes uit. Toch fijn dat ze die échte grote verjaardag niet hoeft af te blazen door het coronavirus. Hopelijk kunnen we ons volgend jaar verheugen op een enorm feest vol internationale gasten (fingers crossed!)

Om daar maar vast een voorsprong op te nemen kijken we vandaag naar onze favoriete feestlooks van Majesteit. Oké, de kans is groot dat ze het zondag op het paleis beduidend meer casual viert, maar zo zien wij onze koningin toch altijd het liefst. En je weet maar nooit: misschien spreken de A'tjes wel af er een gala-avond van te maken!

Natuurlijk vieren we op NOUVEAU.nl de hele verjaardagsweek met allerlei leuks over Máxima. Maar eerlijk is eerlijk: hier is het élke week Máxima-week!

Portugal, 2017 — Jan Taminiau

Amsterdam, 2017 — Roland Mouret

India, 2019 — Jan Taminiau

Amsterdam, 2017, weer in een Jan

Den Haag, 2018, Claes Iversen

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in