We zoomen in op al het modemoois van de afgelopen dagen.

Wat was het genieten, het staatsbezoek van Willem-Alexander en Máxima aan Berlijn. En wat pakte Majesteit fijn uit met een goed gevulde modekoffer (of twee, of drie). Een overzicht.

MAANDAG

Article continues after the ad

De aankomstoutfit: een jurk van Natan, matching hoedje, oorbellen van het Amerikaanse Scully & Scully en schoenen van Gianvito Rossi.

De staatsbanketlook: een bekende Jan Taminiau, de Stuart-diadeem zonder de Stuart-diamant maar mét de grote zij-diamanten als oorbellen, het diamanten festoenencollier van koningin Wilhelmina, een tasje met het boze oog van Begum Khan en lest best: enorme gouden heels van Gianvito Rossi. 

DINSDAG

De tweede dag-keuze: de Ascot-look van Natan met hoed van Berry Rutjes, een paar zalige parels in de oren en een clutch van nog onbekende makelij.

Nog een avond op chic: een strapless Valentino van tien jaar oud met een sierraad van koningin Juliana in aquamarijn en diamant. Om de grote namen er maar in te houden droeg HM een clutch van Dior en enorme zilveren hakken van Aquazurra.

WOENSDAG

De laatste dag: een jurk van Natan, oorbellen van Ole Lynggaard, een hoed van Fabienne Delvigne en pumps van Gianvito Rossi.

Beeld: Brunopress/Getty Images/ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in