Een oorbel als broche? Een nieuw kleurtje voor een oude jurk? Alles kan volgens HM.

Als je er zo vaak op uit moet als koningin Máxima, heb je natuurlijk een goed gevulde kast nodig. Maar naast dat HM gretig recyclet, is ze ook een ster in het veelzijdig inzetten van haar kleding en accessoires. Kijk je mee?

De omkeerbare jas

Een herenjas, was eerst de consensus, want de knoopsgaten zitten aan de verkeerde kant. Maar het zou hier eigenlijk gaan om een omkeerbare jas met binnenin dus een andere print dan aan de buitenkant. Handig!

Article continues after the ad

De cape

Eén cape to rule them all? Ja, dit is gewoon recyclen natuurlijk, maar dan wel in overdrive. Als jas, als overjas, als cape... deze Valentino kan bijna alles.

De nieuwe kleur

Deze prachtige gele jurk van Claes Iversen had Máxima al een tijdje in de kast hangen. Voor Prinsjesdag blies ze 'm nieuw leven in door 'm te laten verven. Subtiel in een nét iets donkere kleur. Maar daardoor had ze wel een heel nieuwe jurk in haar arsenaal.

Het multitalent

Natan heeft er wel vaker een handje van stukken als blouse en rok te maken, zodat ze als één jurk of losse onderdelen gedragen kunnen worden. Deze mooie groene look is daar een goed voorbeeld van. Tot nog toe zagen we 'm alleen als een geheel, maar dit voorjaar kan HM zomaar met alleen de top of alleen de rok eropuit.

De accessoirewissel

Máxima is sowieso dól op vlinders, maar dit geliefde sierraad draagt ze ook nog eens op verschillende manieren. Als broche en haarsieraad in dit geval. Ze kan dat op meerdere manieren: HM is ook wel eens met oorbellen als broche gespot, waarom ook niet?


 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in