We hebben allemaal wel zo'n outfit waarin we ons buitengewoon krachtig voelen. Voor koningin Máxima is dat (onder andere, ze heeft nogal wat te kiezen natuurlijk) haar rode powersuit.

De koningin opende haar werkweek vandaag (maandag) bij het Hilton Hotel op luchthaven Schiphol, waar ze speechte bij het vijfde Global SME Finance Forum. Dat forum richt zich op wereldwijde ontwikkeling van het midden- en kleinbedrijf (MKB). 

Serieuze kost die vraagt om een serieuze werkoutfit. Dus trok Máxima een oude bekende uit de kast. Een felrood pak dat ze ook al eens droeg tijdens de Algemene Jaarvergadering van de VN in New York. Heel herkenbaar aan de kwastjes.

Article continues after the adHoe het ook zij, het staat haar geweldig en zet de toon voor de rest van de week. Ook morgen en overmorgen is onze koningin in den lande op pad. Hopelijk voor ons in net zo schitterende looks.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in