Alle details die je gisteren niet zag op een rij.

We zoomen nog even lekker in.

De broche: normaal met een blauwe steen (wat prima had gekund bij het ordelint), maar voor Prinsjesdag uitgerust met een citrien. Zou de kleur van de jurk er naar geverfd zijn? Het ordelint matchte ook perfect.

Article continues after the ad

De jurk: een herhaling van 2018, een Claes en dus Dutch design. Langer dan lang (Majesteit kon rustig op teenslippers) en een ideale japon om in een auto te laden (gelukkig was het een kort ritje).

Een nieuwe tint voor Majesteit

Het 'hoedje': geen uitbundige hoed voor deze gekke Prinsjesdag, maar wel een prachtig sieraad door Fabienne Delvigne. Half tiara, half hoed, 100% chic.

De Missoni van Laurentien: het vermelden waard, want La Laurentien koos er voor een stof van Missoni te laten naaien door haar favoriete Hardies Couture in Den Haag. De matching haarband maakte het helemaal af. Jammer dat er geen balkonscène was om even goed met het lookje te pronken.

De Natan van Khadija Arib: Hé, die kennen we ergens van! De Tweede Kamervoorzitter droeg een design van Natan waar Máxima zelf ook dol op is. 

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in