Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima's oom overlijdt aan gevolgen corona

De Cerruti's zijn in rouw. Treurig familienieuws voor koningin Máxima, vanuit het Argentijnse. Haar oom Jorge Horacio Cerruti (77) overleed daar afgelopen donderdag aan de gevolgen van COVID-19. Jorge was de een jaar oudere broer van Máxima's moeder, María del Carmen Cerruti. Vroeger was hij veea...

Máxima's oom overlijdt aan gevolgen corona

De Cerruti's zijn in rouw.

Treurig familienieuws voor koningin Máxima, vanuit het Argentijnse. Haar oom Jorge Horacio Cerruti (77) overleed daar afgelopen donderdag aan de gevolgen van COVID-19.

Jorge was de een jaar oudere broer van Máxima's moeder, María del Carmen Cerruti. Vroeger was hij veearts en ging Máxima regelmatig langs op zijn boerderij in de buurt van Pergamino. Ze komt uit een hechte familie.

Máxima's moeder María, hier op Prinsjesdag met Máxima's broer Juan

De oom van de koningin zou al een tijd kanker hebben gehad, en laat een vrouw en vier kinderen achter. In de Argentijnse krant La Nación stonden afgelopen weekend veel overlijdensberichten voor Jorge, al stonden de namen van onze royals daar niet tussen. Máxima's moeder María en tante Marcela wel.

Hier op de Twitter van Argentinië-correspondent Peter Schouten

Het is nog niet duidelijk wanneer Cerruti begraven wordt en of Máxima daar, met alle regels van nu, bij kan zijn om haar moeder te steunen.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in