Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Back to the office? Vier nazomer stijltips van koningin Máxima!

Kom maar op, met die nazomer! Met deze vier Máxima-modetrucjes ben je er helemaal klaar voor als je weer moet wennen aan kantoordagen.

Máxima nazomer

Doodgewone werkdag, maar nog wel zomerse temperaturen? Warm op kantoor, maar 's avonds toch best frisjes op het terras? Koningin Máxima met haar uitstekende zomer én nazomergarderobe weet raad. Zij moet zich wel vaker aanpassen aan allerlei (weers)omstandigheden. Dus waarom geen les trekken uit haar ervaring?

1 – Kies zomerse kleuren

De beste manier om je outfit een snelle Indian Summer-update te geven is door weer voor kleur te kiezen. Een fel kleurtje op een niet zo zomerse dag is heerlijk, en als het kwik stijgt, voel je ook op kantoor nog even in vakantiesferen.

2 – Ga voor blote armen waar het kan (maar hou een vestje bij de hand)

Majesteits favoriete tip, want warmbloedig mens: wie een vestje bij zich heeft, heeft het niet te koud, noch te warm én heeft feitelijk twee outfits in één.

3 – Met een zonnebril (of hoed, of allebei) geef je elke look een instant-zomertintje

Lange mouwen, één handschoen. Dit is echt een look die Máxima in de vroege herfstdagen ook zou dragen. Maar toch krijgen we er een zomergevoel van.

4 – Zonnige accessoires

Zorg voor een beetje zon in je look met je accessoires. Zo geef je een outfit die eigenlijk al een beetje najaar schreeuwt in no time dat summertime-gevoel mee. Máxima doet het graag met haar favoriete schelpen (zoals dit XXL-paar).

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Royalty
  • NLBeeld