Kom maar op, met die nazomer! Met deze vier Máxima-modetrucjes ben je er helemaal klaar voor.

Er wordt een warme Prinsjesdag voorspeld komende dinsdag. Nou ligt de garderobe voor zo'n dag natuurlijk al lang vast (ZIN IN!), maar trekt Máxima voor gewone werkdagen waarop het kwik onverwacht nog even stijgt heel goed wat ze uit de kast moet trekken. En jij nu dus ook.

Article continues after the ad

Kies zomerse kleuren

De beste manier om je outfit (die, geef toe, alweer een beetje is ingesteld op het najaar) een snelle Indian Summer-update te geven is door weer voor kleur te kiezen. Die crèmekleurige items kunnen nog wel even een paar dagen wachten.

Ga voor blote armen waar het kan (maar hou een vestje bij de hand)

Majesteits favoriete tip, want warmbloedig mens: wie een vestje bij zich heeft, heeft het niet te koud, noch te warm én draagt feitelijk twee outfits in één.


 


 

Met een zonnebril (of hoed, of allebei) geef je elke look een instant-zomertintje

Lange mouwen, één handschoen. Dit is echt een look die Máxima in de herfstdagen zou dragen. Maar toch krijgen we er een zomergevoel van.

Zorg voor zonnige accessoires

Zo geef je een outfit die eigenlijk helemaal najaar schreeuwt in no time dat summertime-gevoel mee. Máxima doet het graag met haar favoriete schelpen (waarvan ze deze week een XXL-paar debuteerde.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in